Visual Team small

Maak kennis met DB MakelaarsUw full-service makelaar in Lansingerland e.o.

Dominique Blom
Dominique uit Bergschenhoek

Ondernemer pur sang. Doet niet aan 9-tot-5 en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Krijgt door zijn winnaarsmentaliteit veel voor elkaar en rust niet voordat hij de perfecte koper voor jouw woning heeft gevonden. Het beste resultaat; dat is waar Dominique voor gaat.

Eduard van Gijzen
Eduard uit Rotterdam

Geboren en getogen in Bleiswijk en kent daardoor heel veel mensen en hun huizen. Sinds kort een Rotterdammert. Zet zich in voor Hospice Lansingerland, loopt graag hard, maar echt blij wordt hij van kroketten. Voor een eerlijk advies zonder poespas ben je bij Eduard aan het juiste adres.


Nancy van Vliet-Buijze
Nancy uit Bergschenhoek

Als je Nancy aan de lijn krijgt; fleurt je dag op. Ze is verliefd op de makelaardij en heeft een enorme vakkennis. Nancy is het gelukkigst als alles onder controle is en de chocola binnen handbereik ligt. DB zonder Nancy Dat Bestaat niet.

Vicky Wassenaar
Vicky uit Bleiswijk

Zorgvuldig, positief en betrouwbaar. Is nooit gestrest en gaat niet naar huis voordat het werk af is. Ze weet veel, doet alles en is breed inzetbaar. Ze gaat graag op pad, maar ook voor het maken van een bruisende verkooptekst of koopovereenkomst is ze te porren. Bij Vicky kan je terecht met al je vragen of voor een eerlijk advies.

Debby Jongejan-Duyvestijn
Debby uit Zoetermeer

De altijd gezellige Debby zorgt automatisch voor een glimlach op je gezicht. Maakt graag een praatje en  voor haar geldt hoe drukker hoe beter. Draait nergens haar hand voor om en is écht van alle markten thuis. Onze zoetekauw heeft een grote voorliefde voor chocolade, taart en snoepjes. Debby staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

9.0

Klantenervaringen

Fijne makelaar zonder fratsen. De combinatie van het dorp met de huidige markt maakt het werk van de makelaar wel een stuk gemakkelijker.

Dhr. Janssens, Streepvaren 12

We zijn erg tevreden over DB Makelaars!! Het contact is prettig en professioneel. Actief op social media. Wij zouden deze makelaar aanbevelen. Kees en Hetty Poortema

Dhr. Poortema, Sperwerhof 28

DB Makelaars is een heel deskundig makelaarskantoor. Het is prettig om met hen samen te werken, ze zijn erg klantgericht en wat laagdrempeliger dan veel andere kantoren (wat wij erg fijn vinden). De kennis van de lokale markt is zeer groot en het is fijn dat DB Makelaars zo goed met zijn tijd mee gaat door het gebruik van verschillende social media kanalen. De communicatie verloopt vlot via mail, telefoon en WhatsApp en we werden altijd netjes te woord gestaan. Nooit spijt gehad voor onze keuze voor DB Makelaars en we raden hen aan iedereen aan!

Mevr. Bianca langhout, Abe Bonnemastraat 60

Ik ben tevreden. DB makelaars is een deskundige makelaar met goede marktkennis en uitstekende service.

Een funda gebruiker, Suze Groeneweglaan 199

Het contact is altijd zeer prettig en professioneel. Wij raden iedereen DB Makelaars aan.

Dhr. Stefan Dahles, Clematisdreef 14

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 010 - 785 08 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement.
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen