Visual Team small

Maak kennis met DB MakelaarsUw full-service makelaar in Lansingerland e.o.

Dominique Blom
Dominique uit Bergschenhoek

Ondernemer pur sang. Doet niet aan 9-tot-5 en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Krijgt door zijn winnaarsmentaliteit veel voor elkaar en rust niet voordat hij de perfecte koper voor jouw woning heeft gevonden. Het beste resultaat; dat is waar Dominique voor gaat.

Eduard van Gijzen
Eduard uit Rotterdam

Geboren en getogen in Bleiswijk en kent daardoor heel veel mensen en hun huizen. Sinds kort een Rotterdammert. Zet zich in voor Hospice Lansingerland, loopt graag hard, maar echt blij wordt hij van kroketten. Voor een eerlijk advies zonder poespas ben je bij Eduard aan het juiste adres.

Vicky Wassenaar
Vicky uit Bleiswijk

Zorgvuldig, positief en betrouwbaar. Is nooit gestrest en gaat niet naar huis voordat het werk af is. Ze weet veel, doet alles en is breed inzetbaar. Ze gaat graag op pad, maar ook voor het maken van een bruisende verkooptekst of koopovereenkomst is ze te porren. Bij Vicky kan je terecht met al je vragen of voor een eerlijk advies.


tamara

Tamara Piper
Tamara uit Den Haag

Vrolijk, enthousiast en zorgzaam. Het glas is altijd halfvol en daar probeert zij dan ook altijd van te genieten! Een echte lekkerbek die, sinds kort niet meer in Zoetermeer, maar in de mooie stad achter de duinen woont.

sabrina

Sabrina Knape

riley

Riley Overdijk
9.3

Klantenervaringen

Hele fijne en duidelijke contacten gehad. Veel kennis van de regio. Communicatie via groepsapp was top. Altijd snel antwoord op vragen.

Dhr. Maurus Bakker, Ad van der Steurzoom 46

Het gehele team van DB Makelaars stond altijd klaar om vragen te beantwoorden en ons goed te begeleiden en adviseren in het gehele verkoopproces. We hebben de verkoop van ons huis als zeer positief ervaren. We raden ze zeker aan!

Een funda gebruiker, Frans Halslaan 61

Tijdens een bezichtiging van een mogelijke nieuwe woning die verkocht werd door DB Makelaars kregen wij de indruk dat zij, en in het bijzonder Dominique Blom, ook voor de verkoop van óns huis de juiste partij zouden zijn. Het persoonlijke intake gesprek dat daarop volgde, bevestigde ons beeld. Het gehele proces, vanaf de intake tot en met het definitief verkocht zijn van onze woning, is perfect begeleid door...

Dhr. Hover, Alkmaardermeerlaan 17

Dominique van DB Makelaars heeft nu voor de 2e keer de verkoopbegeleiding van mijn huis gedaan. De goede ervaringen van de 1e keer zorgden ervoor dat ik deze keer weer voor DB koos. En daar heb ik geen spijt van. De verkoop is goed verlopen. De communicatie via de WhatsApp groep was weer heel praktisch en snel. Op naar het succesvol tekenen van de koopovereenkomst! Dank voor jullie inzet Dominique en Debby!

Een funda gebruiker, Buitenom 185

contact met de makelaar Eduart van Gijzen verliep goed . ``ook van uit het kantoor veel kennis van zaken , een prettige semenwerking

Een funda gebruiker, Merenweg 6

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 010 - 785 08 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement.
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?