Visual Team small

Over DB MakelaarsUw full-service makelaar in Lansingerland e.o.

Altijd gaan voor maximaal resultaat

Een persoonlijke benadering staat bij DB Makelaars voorop zonder 9 tot 5 mentaliteit. U staat u als opdrachtgever altijd centraal.

Daarnaast kunt u er van op aan dat DB Makelaars garant staat voor een klantgerichte, betrokken en deskundige aanpak. Uiteraard atijd om uw belang te dienen en het beste resultaat voor u te realiseren.

Heeft u vragen over het aankopen, verkopen of taxeren van een woning, dan zijn wij  u graag van dienst. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u meer over de werkwijze en de overige mogelijkheden van DB Makelaars.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak, wij helpen u graag verder.

Afspraak maken

Maak kennis met DB Makelaars

Dominique Blom

Lianne Dijkshoorn

Eduard van Gijzen

Nancy van Vliet-Buijze

Vicky Wassenaar

Debby Jongejan-Duyvestijn

Isabel Boltjes

Norman Deitmers
9.2

Klantenervaringen

het contact liep goed, zowel met de makelaar als ook met de binnendienst . de verkoop app vond ik handig en er werd vlot op gereageerd. info over bezichtiging ( mogelijke tijden etc. ). en de terugkoppeling hoe het gegaan was.

Een funda gebruiker, Platanendreef 12

Het contact verliep goed met DB makelaars! Wij raden toekomstige kopers en verkopers dan ook zeker deze makelaar aan!

Mevr. De Kruijff, Westpolderplein 16

Makelaar met veel locale kennis en ( bijna) altijd bereikbaar 24/7! Makelaar en team zijn helder in communicatie en luisteren goed naar wensen van de verkoper. Prijs kwaliteit een dikke 11!

Dhr. Dhr. en Mevr. Italie, Dudokplantsoen 6

We hebben prettig contact gehad en via de groepsapp kregen we direct antwoord op onze vragen en werden we op de hoogte gehouden van de bezichtigingen.

Dhr. Minou Jansen, Havenstraat 14

Het verkoopproces was totaal nieuw voor ons, en DB heeft ons daarin goed begeleid. Vooral bij start verkoop was communicatie snel en duidelijk. Whatsapp contact met de makelaar hebben wij als prettig ervaren, door de laagdrempelige manier van communiceren. In het proces van afhandeling liet de terugkoppeling op gestelde vragen soms langer op zich wachten. Veel gebruik van social media is een waardevolle toevoeging. Zeer vriendelijk personeel. Naarmate het proces vordert, lijkt de aandacht soms iets af te nemen. Wellicht logisch! Overdracht moet nog plaatsvinden, maar al met al zeer tevreden over DB (geen 10, omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering)

Een funda gebruiker, Westpolderstraat 72

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 010 - 785 08 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement.
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen