Visual Team small

Over DB MakelaarsUw full-service makelaar in Lansingerland e.o.

Altijd gaan voor maximaal resultaat

Een persoonlijke benadering staat bij DB Makelaars voorop zonder 9 tot 5 mentaliteit. U staat u als opdrachtgever altijd centraal.

Daarnaast kunt u er van op aan dat DB Makelaars garant staat voor een klantgerichte, betrokken en deskundige aanpak. Uiteraard atijd om uw belang te dienen en het beste resultaat voor u te realiseren.

Heeft u vragen over het aankopen, verkopen of taxeren van een woning, dan zijn wij  u graag van dienst. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u meer over de werkwijze en de overige mogelijkheden van DB Makelaars.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak, wij helpen u graag verder.

Afspraak maken

9.3

Klantenervaringen

Hele fijne en duidelijke contacten gehad. Veel kennis van de regio. Communicatie via groepsapp was top. Altijd snel antwoord op vragen.

Dhr. Maurus Bakker, Ad van der Steurzoom 46

Het gehele team van DB Makelaars stond altijd klaar om vragen te beantwoorden en ons goed te begeleiden en adviseren in het gehele verkoopproces. We hebben de verkoop van ons huis als zeer positief ervaren. We raden ze zeker aan!

Een funda gebruiker, Frans Halslaan 61

Tijdens een bezichtiging van een mogelijke nieuwe woning die verkocht werd door DB Makelaars kregen wij de indruk dat zij, en in het bijzonder Dominique Blom, ook voor de verkoop van óns huis de juiste partij zouden zijn. Het persoonlijke intake gesprek dat daarop volgde, bevestigde ons beeld. Het gehele proces, vanaf de intake tot en met het definitief verkocht zijn van onze woning, is perfect begeleid door...

Dhr. Hover, Alkmaardermeerlaan 17

Dominique van DB Makelaars heeft nu voor de 2e keer de verkoopbegeleiding van mijn huis gedaan. De goede ervaringen van de 1e keer zorgden ervoor dat ik deze keer weer voor DB koos. En daar heb ik geen spijt van. De verkoop is goed verlopen. De communicatie via de WhatsApp groep was weer heel praktisch en snel. Op naar het succesvol tekenen van de koopovereenkomst! Dank voor jullie inzet Dominique en Debby!

Een funda gebruiker, Buitenom 185

contact met de makelaar Eduart van Gijzen verliep goed . ``ook van uit het kantoor veel kennis van zaken , een prettige semenwerking

Een funda gebruiker, Merenweg 6

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 010 - 785 08 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement.
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?