Homepage visual

9,2

Gemiddelde van 141
beoordelingen

29

Nieuwe woningen
deze week

11

Verkochte woningen
deze maand

Wij staan voor een klantgerichte, betrokken en deskundige aanpak

Afspraak maken Woningaanbod

Nieuw in ons aanbod

Nieuw Clematisdreef 14 Bleiswijk
136m² 5 € 339.500 k.k.
Nieuw Argonautenweg 31 N Rotterdam
86m² 2 € 350.000 k.k.
Groenewegen 8 Bleiswijk
146m² 4 € 425.000 k.k.
Nieuw Clematisdreef 14 Bleiswijk
136m² 5 € 339.500 k.k.
Nieuw Argonautenweg 31 N Rotterdam
86m² 2 € 350.000 k.k.
Groenewegen 8 Bleiswijk
146m² 4 € 425.000 k.k.

icon verkoop

Woning verkopen

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen? Deze nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een persoonlijke en betrokken makelaar die mee gaat met de ontwikkelingen...

Lees meer

icon taxeren

Woning taxeren

Voor een objectieve waarde vaststelling van woningen, bouwgrond, appartementen en wooncomplexen of bedrijfsonroerend goed schakelt u een makelaar/taxateur in die over de vereiste kennis beschikt.

Lees meer

icon aankoop

Woning aankopen

Het begin van een spannend traject. Voor veruit de meeste mensen is de aankoop van een huis de grootste uitgave in hun leven. Een spannend traject met grote financiële gevolgen. Begeleiding door een ervaren en kundige...

Lees meer

icon waardebepaling

Gratis Waardebepaling

Als u wilt weten wat de actuele waarde van uw woning is, kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en opname van uw woning.

Lees meer

9.2

Klantenervaringen

het contact liep goed, zowel met de makelaar als ook met de binnendienst . de verkoop app vond ik handig en er werd vlot op gereageerd. info over bezichtiging ( mogelijke tijden etc. ). en de terugkoppeling hoe het gegaan was.

Een funda gebruiker, Platanendreef 12

Het contact verliep goed met DB makelaars! Wij raden toekomstige kopers en verkopers dan ook zeker deze makelaar aan!

Mevr. De Kruijff, Westpolderplein 16

Makelaar met veel locale kennis en ( bijna) altijd bereikbaar 24/7! Makelaar en team zijn helder in communicatie en luisteren goed naar wensen van de verkoper. Prijs kwaliteit een dikke 11!

Dhr. Dhr. en Mevr. Italie, Dudokplantsoen 6

We hebben prettig contact gehad en via de groepsapp kregen we direct antwoord op onze vragen en werden we op de hoogte gehouden van de bezichtigingen.

Dhr. Minou Jansen, Havenstraat 14

Het verkoopproces was totaal nieuw voor ons, en DB heeft ons daarin goed begeleid. Vooral bij start verkoop was communicatie snel en duidelijk. Whatsapp contact met de makelaar hebben wij als prettig ervaren, door de laagdrempelige manier van communiceren. In het proces van afhandeling liet de terugkoppeling op gestelde vragen soms langer op zich wachten. Veel gebruik van social media is een waardevolle toevoeging. Zeer vriendelijk personeel. Naarmate het proces vordert, lijkt de aandacht soms iets af te nemen. Wellicht logisch! Overdracht moet nog plaatsvinden, maar al met al zeer tevreden over DB (geen 10, omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering)

Een funda gebruiker, Westpolderstraat 72

+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen