Homepage visual

9,2

Gemiddelde van 133
beoordelingen

4

Nieuwe woningen
deze week

12

Verkochte woningen
deze maand

Wij staan voor een klantgerichte, betrokken en deskundige aanpak

Afspraak maken Woningaanbod

Nieuw in ons aanbod

Nieuw Koekoekzoom 2 Pijnacker
130m² 4 € 450.000 k.k.
Nieuw Sterrenlaan 10 Bleiswijk
108m² 4 € 300.000 k.k.
Nieuw Adelaarsvaren 45 Bergschenhoek
114m² 4 € 350.000 k.k.
Nieuw Koekoekzoom 2 Pijnacker
130m² 4 € 450.000 k.k.
Nieuw Sterrenlaan 10 Bleiswijk
108m² 4 € 300.000 k.k.
Nieuw Adelaarsvaren 45 Bergschenhoek
114m² 4 € 350.000 k.k.

icon verkoop

Woning verkopen

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen? Deze nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een persoonlijke en betrokken makelaar die mee gaat met de ontwikkelingen...

Lees meer

icon taxeren

Woning taxeren

Voor een objectieve waarde vaststelling van woningen, bouwgrond, appartementen en wooncomplexen of bedrijfsonroerend goed schakelt u een makelaar/taxateur in die over de vereiste kennis beschikt.

Lees meer

icon aankoop

Woning aankopen

Het begin van een spannend traject. Voor veruit de meeste mensen is de aankoop van een huis de grootste uitgave in hun leven. Een spannend traject met grote financiële gevolgen. Begeleiding door een ervaren en kundige...

Lees meer

icon waardebepaling

Gratis Waardebepaling

Als u wilt weten wat de actuele waarde van uw woning is, kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en opname van uw woning.

Lees meer

9.2

Klantenervaringen

Kenden het kantoor al van aan- en verkoop woningen dochter en schoonzoon. Ter zake kundig, perfecte inschatting van verkoopmogelijkheden en bijbehorende prijs. Goed contact via WhatsApp groep. Niets te klagen!

Dhr. Walter Fick, Adelaarsvaren 115

Het contact met de makelaar verliep goed. Op onze vragen werd direct antwoord gegeven. We hoorden terug dat de makelaar veel informatie van het huis had.

Een funda gebruiker, Burgemeester Hendrixstraat 52

Ontzettend tevreden, zeer betrokken makelaar gedurende het hele proces tm de overdracht echt TOP Professioneel en meer dan je van een makelaar mag verwachten

Mevr. Schoorl, Meidoornstraat 15

Geweldige makelaar, doen wat ze beloven en een top service kan iedereen deze makelaar aanbevelen . Ga zo door DB makelaars.

Dhr. Kruger, De Ruyterweg 2

Wat een prettige makelaar is DB makelaar. Wij hebben altiijd prima contact gehad met het team. Zeer goed bereikbaar,Zelfs in het weekend. Denken fijn met je mee. Dikke pluim!!

Mevr. Odile Van Steenderen, Bronsmos 6

+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen