Woning verkopen

Succesvol verkopen met DB Makelaars

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen?

Deze nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. Een persoonlijke en betrokken makelaar die mee gaat met de ontwikkelingen, zonder het persoonlijke aspect van het makelaarsvak uit het oog te verliezen, namelijk u als verkoper van een woning centraal stellen. Voor u telt een zorgeloze verkoop van uw huis! Wij komen graag bij u langs om uit te leggen wat ons onderscheidend vermogen is.

DB Makelaars 7 Stappen Verkoopplan

 

STAP 1 – KENNISMAKING

Wij komen bij u thuis om vrijblijvend kennis te maken, uw huis te bezichtigen en leggen wij uit hoe de verkoop in zijn werk gaat. Tijdens dit gesprek zullen wij aspecten zoals de ligging en staat van de woning bespreken.

STAP 2 – VERKOOPVOORSTEL

Op basis van het gesprek en de bezichtiging, bepalen wij een vraagprijs van uw woning. Vervolgens ontvangt u van ons een verkoopvoorstel. Daarin staat beschreven wat ons advies qua vraagprijs en welke strategie wij het beste kunnen toepassen bij de verkoop van uw woning.

STAP 3 – VERKOOPGEREED MAKEN VAN DE WONING

Zorg ervoor dat uw huis er netjes uitziet en uitnodigt om in te wonen. Kijk daarbij door de ogen van potentiële kopers: Wat vindt u belangrijk aan een nieuwe woning en waar zou u tijdens een bezichtiging op letten of op afknappen?

STAP 4 – BEZICHTIGINGEN

Wij coördineren en begeleiden alle bezichtigingen, u hoeft daarbij niet aanwezig te zijn. Liever niet zelfs, want de ervaring leert dat potentiële kopers zich geremd voelen als de verkoper bij de bezichtiging aanwezig is. Tijdens de rondleiding krijgen wij een goed beeld van de potentiële koper en daar stemmen wij onze vervolgstrategie op af. Na de bezichtiging koppelen wij direct de bevindingen aan u terug.

 

 

STAP 5 – ONDERHANDELINGEN

Een makelaar weet exact hoe hij moet onderhandelen om de juiste prijs voor uw huis te bedingen. Uiteraard spreken wij vooraf de onderhandelingen met u door. Ook stellen wij u op de hoogte van zaken waarmee u rekening moet houden als uw huis wordt verkocht, zoals de ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst.

STAP 6 – KOOPAKTE OPSTELLEN

Nadat u overeenstemming heeft bereikt over de verkoopprijs, wordt de koopakte door ons opgesteld en nemen wij deze uitgebreid met u door. Na ondertekening van de koopakte door u en de koper, is de koop gesloten. Wel heeft de koper nog drie dagen wettelijk vastgelegde bedenktijd en kan de koopakte worden ontbonden op basis van de ontbindende voorwaarden.

STAP 7 – NAAR DE NOTARIS

De ondertekende koopakte met bijbehorende stukken gaat naar de notaris. Vooraf ontvangt u een concept van de leveringsakte en de nota welke wij samen doornemen. Op de dag van levering gaan wij uiteraard met u mee naar de notaris.

DB Makelaars: als makelaar actief in de omgeving van Lansingerland en de regio Rijnmond.

Wij zijn overtuigd van het succes van onze werkwijze. Bent u niet tevreden? Dan kunt u zonder kosten de opdracht intrekken!

Stuur ons een e-mail

Wil u meer informatie of een afspraak maken? Bel, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?