Visual Team small

HypothekenDescription

U wilt uw woning tegen een reële prijs en binnen een redelijke termijn verkopen?

Om de aankoop van uw droomhuis te kunnen realiseren krijgt u vaak ook te maken met het aanvragen van een hypotheek. Om u goed te laten informeren en adviseren kunt u terecht bij een onafhankelijk advieskantoor.

Een onafhankelijk advieskantoor treedt op als bemiddelaar voor alle banken, verzekeraars en overige aanbieders. Uit het totale assortiment van geldvertrekkers krijgt u gegarandeerd het meest voordelige voorstel. Met u stellen zij uw financieringsvraagstuk samen voor het aanvragen en het verkrijgen van een passende hypotheek op basis van maatwerk.

Kiest u voor een onafhankelijk en professioneel advieskantoor dan bent u verzekerd van objectief, kwalitatief en voordelig advies op basis van de meest actuele wetgeving. Zij verzorgen de communicatie met alle betrokken partijen en begeleiden u gedurende het gehele proces met betrekking tot de financiering van uw droomhuis.
Ook na het afsluiten van de hypotheek wordt u periodiek op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen met betrekking tot uw hypotheek en bijkomende zaken zoals belastingen en verzekeringen.

Wij hebben goede ervaringen met kantoren in de regio, zij zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hypotheken en kennen de markt in en rondom de gemeente Lansingerland. Uw persoonlijke adviseur is dan altijd dichtbij.
Wilt u meer weten dan informeren wij u graag. "Klik hier’ voor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie of een afspraak maken

Vul het onderstaande formulier in zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement.
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen